Aug 14, 2015

PROMO STICKER MURAH MURAH

Assalamualaikum semua..

Semua sihat tak ??
 Kiz harap semua sihat-sihat belakan la ye :) yang bakal naik pelamin tu macam mana persiapan ? semua dah selesai ke? Persediaan mental pula macam mana ? Mesti takut campur gembira campur gemuruh kan haha Kiz faham perasaan tu. Ni sebenarnya Kiz nak cerita sikit pasal produk 
yang paling laris dekat kizwedding.. Nak tahu produk apa tak ? Produk ni memang 
hari-hari  ada permintaan 

D.I.E Cut Sticker

Nak lihat contoh D.I.E cut sticker 
Ni contoh-contoh d.i.e cut sticker yang kizwedding dah siapkan
cantik tak ??



Jangan pelik macam mana Kiz potong satu persatu, haaa 
mestilah Kiz guna mesin pemotong. Kalau guna pisau huui penat tau :) 
Banyak lagi design yang Kiz dah siapkan,kalau nak masukkan semua memang tak muat rasnya 

Nak tahu macam mana proses dari awal??
Prosesnya nampak macam susah tapi hakikat sebenaranya sangat-sangatlah mudah

LANGKAH 1
Selapas customer dah confirmkan design sticker mereka 
 Kiz akan hantarkan sticker printing department, dia 
akan printkan di atas kertas sticker. Kiz guna material mirrorcoat 


LANGKAH 2
Bila sudah selesai di print Kiz hantar sticker tersebut untuk 
dipotong. Semuanya mesin yang potongkan, bukannya pakai gunting :)


Mudahkan prosesnya, 
Anda nak lihat design-design sticker yang Kiz dah siapkan boleh lah klik DISINI semuanya cantik-cantik, semua design memang direka oleh pereka grafik Kizwedding

HARGA PROMO YANG KIZWEDDING TAWARKAN UNTUK ANDA SEMUA 
CUMA 
RM40 SAHAJA !

Sticker ni boleh ditampal atas doorgift anda yang nampak kosong tu, baru nampak cantik sikit. 
Eh sticker ni bukan kahwin je tau kalau anda nak tempah untuk produk anda pun boleh 
NO PROBLEM.. ada sticker baru la produk tu nampak cantik 

Kalau nak buat tempahan boleh terus hubungi
Sales Team kizwedding

WHATSAPP : 019 - 235 4631
PM FACEBOOK KLIK SINI
atau anda boleh ke showroom kami di :

C-G-5 JALAN SERAI WANGI H16/H 
ALAM AVENUE SEKSYEN 16 
SHAH ALAM SELANGOR 






  




Aug 4, 2015

RUSTIC STAMP UNTUK KAD KAHWIN ANDA

Assalamualaikum semua :) 

Persiapan majlis macam mana ? Semua dah ada ke ? Buat check list tak ? 
Haaa checklsit kenalah buat supaya tak ada yang tertinggal nanti. Nak buat majlis ni bukan satu benda yang mudah mesti kena persediaan yang rapi. 

Sebenaranya Kiz bukannya nak cerita pasal checklist kahwin :) Kiz sebenarnya nak bagitahu yang kizwedding ni bukan setakat jual yassin dan kad kahwin je. Kizwedding juga ada membuat tempahan rubber stamp, di Kizwedding kami namakan produk ini sebagai RUSTIC STAMP. Kenapa ??

Sebab kami ketengahkan design-design yang rustic, tahu tak desgin rustic tu macam mana ??
RUSTIC ni macam vintage atau retro... Haa kalau nak lebih detail lagi boleh lah tanye Encik Google :) Kiz tulis blog ni bukan untuk buat penerangan tentang maksud rustic yee :) 

INI ANTARA GAMBAR PRODUK 
RUSTIC STAMP 

 
Kiz nak perkenalkan produk baru RUSTIC STAMP ni kepada yang belum tahu lagi, kepada yang sudah tahu tu boleh la singgah baca... Nak tahu apa kegunaan stamp ini ? Stamp ini boleh bantu mencantikkan sampul kad kahwin anda atau bag doorgfit anda yang nampak kosong tu

 
CREDIT PHOTO : iKahwin

Kiz menawarkan 5 saiz stamp yang berbeza, jadinya anda boleh pilih mengikut citarasa anda.
Lain size lain harga :) 

CARTA HARGA 

Kiz juga sudah menyiapkan beberapa template design yang memang cantik untuk anda 
anda boleh klik DISINI

Jadinya kenapa perlu susah-susahkan diri tulis-tulis semua kami dah menyediakan kemudahan 
untuk anda. Anda dah boleh simpan dah semua pen, marker, pensil warna
Semua yang melibatkan majlis kahwin anda
 Kizwedding boleh bantu anda  

NAK BUAT TEMPAHAN :
whatsapp :  019- 235 4631
pm facebook KLIK DISINI

atau singgah showroom 
Kizwedding :

C-G-5 JALAN SERAI WANGI H16/H 
ALAM AVENUE SEKSYEN 16 
SHAH ALAM SELANGOR 





OPEN HOUSE KIZWEDDING

Assalamualaikum semua... 
Lama sungguh Kiz tak update blog ni :) Anda semua macam mana sihat tak ?? Kiz doakan anda semua sihat-sihat selalu la ye. 

Hari ni Kiz bukan nak promosi produk Kizwedding, hari ni kiz nak kongsi sedikit suasana ketika OPEN HOUSE SALE KIZWEDDING baru-baru ini. Penat sungguh hari tu tapi penat yang berbaloilah. Boleh tahan juga ramai yang datang, yang buat tempahan pun ramai tau. Memang rugi siapa yang tak dapat dantang tu tapi jangan la rasa kecewa pula sebab kemungkinan Kiz akan buat sekali lagi 

Awal-awal pagi lagi dah ada yang tunggu tau
semua nak freegift yang ditawarkan, apa-apa pun terima kasih sangat-sangat sebab memeriahkan majlis OPEN HOUSE KIZWEDDING 

Ni Kiz nak kongsikan sedikit gambar suasana ketika majlis 
Huru-hara sales team kizwedding sebab ramai sangat. Sampai bos pun turun padang :) 




Tengok adik comel ni tak nak kena snap gambar alolol 
maaf la ye adik awak ni comel sangat 


Seronok rasanya tengok pelanggan, staff semua seronok datang OPEN HOUSE KIZWEDDING
Kiz nak ucapkan sekali lagi banyak-banyak terima kasih kerana memeriahkan majlis Kizwedding 
yang tak seberapa ini..

Kalau ada rezeki nanti Kiz akan buat lagi Open House Kizwedding
kali ini insyallah Kiz akan lebih meriah. 


Jun 16, 2015

DESIGN BARU YASIN CUSTOM COMEL UNTUK AQIQAH

YASIN CUSTOM MADE COMEL

                   Assalamualaikum dan selamat hari selasa  kepada semua kiz lover, Lagi dua hari kita nak menyambut Bulan Ramdhan Al-mubarak dah bersedia ke kite?? hhehe Cik kiz duk sibuk melayan WhatsApp dan Pm fb yang masuk dari pelanggan, Alhamdulillah berkesempatan jugak untuk update design2 yasin custom made yang comel-comel untuk tatapan kalian.

                  Kali ni Cik Kiz nak tunjukkan beberapa design yasin custom made yang comel khas untuk ibu-ibu yang akan adakan majlis-majlis selepas hari raya, cik kiz masih lagi menerima tempahan untuk anda supaya korang dapat melengkapkan majlis korang tu dengan memberi sesuatu kepada tetamu yang bakal hadir tu kan..

                 Untuk design yang kat bawah ni Cik kiz memang sengaja designkan secomel mungkin warna pink dan kuning gabungan warna yang menarik dan sejuk mata memandang. Bila lihat warna pink mesti ingat untuk majlis aqiqah baby girl kan.. haihh bukan begitu baby boy pun boleh sebab nya tetamu yang hadir kan wanita dan dyorang tak kesah pun yang penting isi dalam tulisan besar dan mudah untuk membaca..
           
CODE: YSN001 BOLEH TAMBAH NAMA DAN TUKAR KALER




          Yasin Custom Made Comel ni sekali dengan  Al-Mathurat menggunakan Material (cover) High Quality Art Paper dan Process Duration nya pula 2-3 hari design dan 5 hari Printing, Manakala mempunyai 32 mukasurat dan bersize A6 (A4 Size divide into 4) Delivery menggunakan Pos Laju / Self Collect ONLY.

        Untuk harga
nak kulit keras 230 gsm atau kulit biasa 158 gsm untuk harga kulit keras hanya Rm1.80/pcs untuk harga kulit biasa hanya Rm1.50/pcs (minima order 100pcs). untuk lihat design boleh lihat disini -- -> https://goo.gl/ASAjVq


MACAM MANA NAK TEMPAH ? :
> Whatsapp - 019 2436674
> Pm facebook - www.facebook.com/messages/kizwedding
Kalau nak tengok apa lagi yang kiz boleh bantu anda boleh la KLIK DI SINI , atau pun anda boleh terus datang ke kedai Kiz Wedding di :
C-5- G Alam Avenue
Jalan Serai Wangi H16/H
Persiaran Selangor
40200 Shah Alam Selangor

DOORGIFT YASIN/DOA READYMADE MURAH


PROMOSI >> DOORGIFT YASIN/DOA HARIAN DENGAN PERMUKAAN GLOSSY DAN COVER TEBAL SERENDAH 80 SEN
..
WOW! Nak LAGI BEST? ADA OFFER KHAS untuk siapa yang teruskan baca sampai habis.
.
5 KELEBIHAN Yasin/Doa Harian KIZ WEDDING
----------------------------------------------------------------
✔ Kualiti TERBAIK dengan permukaan glossy & kulit tebal
✔ Teks yasin beserta terjemahan yang BESAR & JELAS
✔ Bacaan yasin telah di'sah'kan oleh 3 Ustaz berbeza
✔ Dicetak dan finishing oleh kilang cetak 'MUSLIM'
✔ Setiap bungkusan pos ditampal sticker "Al-Quran, JANGAN LANGKAH" dan diletakkan bahagian paling atas dalam van poslaju. Abang pos laju juga berhati-hati dengan bungkusan.
.
HARGA : 80sen/pcs (min order : 25 pcs jerr)
.
Apalah sangat 80sen untuk dapatkan kualiti TERBAIK dan DIJAGA sebegini untuk diberikan kepada JEMPUTAN betul tak?
.
.
INFO YANG WAJIB TAHU TENTANG YASIN/DOA HARIAN INI
--------------------------------
 Anda boleh pilih samaada Yasin atau Doa Zikir Harian
 Material Cover : 230gsm Art Card (tebal woo)
 Permukaan Cover : finishing glossy (nampak berkilat)
 Saiz : A6 (macam kertas A4 dilipat empat)
 Harga : 80sen / pcs dengan min order 25 pcs per design
.
.
OKEYH! ALHAMDULILLAH.. NOW IS THE BEST PART!!

DAH SEDIA SEMUA??
.
.
BETUL NI DAH SEDIA?
.




Ok, setiap pembelian 100 PCS, ANDA akan mendapat PERCUMA 2 PAKET (1 paket ada 5 pcs) SAMPUL RAYA dari Kiz Wedding!!
*bermakna kalau saya beli 200pcs saya dapat 4 Paket?, Ye betul*
.
Wow BESTNYER!!
.
-------------------------------------------------
BAGAIMANA NAK BUAT TEMPAHAN?
-------------------------------------------------
1. Kalau rajin, mohon SHARE,LIKE & KOMEN "NAKKK!!"
2. Sms/Whatsapp "YASIN DOA" ke 019-235 4631 Sekarang!!
.
Arahan MUDAH seterusnya akan diberikan..

Kiz Wedding bukan sekadar yassin customade murah sahaja. Nak tahu apa yang Kiz wedding tawarkan lagi KLIK SINI
Boleh juga datang ke showroom Kiz Wedding di

C-5-G
JALAN SERAI WANGI H16/H
ALAM AVENUE SEKSYEN 16
SHAH ALAM
SELANGOR DARUL EHSAN

Jun 15, 2015

YASIN CUSTOM MADE RM1.50

YASSIN CUSTOM MADE CUMA RM 1.5O SAHAJA
Anda masih terfikir doorgift untuk tetamu anda ? Anda mahukan yang eksklusif ? Anda mahukan yang sepadan dengan tema majlis anda ?



Anda sudah boleh berhenti mencari, kerana kami akan bantu dengan YASSIN CUSTOM MADE YANG BERHARGA CUMA RM 1.50 SAHAJA !
KENAPA YASSIN CUSTOM MADE KIZWEDDING ?
1. Buku yassin bukan sekadar surah yassin, buku ini juga mengandungi al-mathurat
2. Kami menawarkan harga yang sangat rendah untuk anda, anda tidak akan mendapat harga yang sama ditempat lain.
3. Kami menyediakan design yang menarik yang akan menjadikan majlis and nampak lebih eksklusif dan cantik,


KLIK UNTUK LIHAT DESIGN --> https://goo.gl/5nHZLT
- Anda boleh ubah warna mengikut tema majlis anda dan juga anda boleh meletakkan nama dan tarikh di atas kulit yassin tersebut




Yassin personalized dalam process, cantik tak ? Anda taknak cuba ke yassin personalized kizwedding ni ? Ramai yang sudah buat tempahan anda bila lagi ?


CARA-CARA MEMBUAT TEMPAHAN

MUDAH SANGAT ! 
smile emoticon


Whatsapp - 019 2354631
Datang ke showroom kami di :-
C-G-5 JALAN SERAI WANGI H16/H 
ALAM AVENUE SEKSYEN 16 
SHAH ALAM SELANGOR




Jun 12, 2015

DESIGN SURAH YASIN MURAH



DESIGN SURAH YASIN KIZ WEDDING

Assalamulaikum salam jumaat..
     
        Sempena hari jumaat yang mulia ni Cik kiz nak bagitahu yang sampul duit raya kiz dah mula dijual sejak semalam lagi, mula la start staf kiz wedding bersilat membalas satu-persatu whastApp yang masuk dari pelanggan..tapi bukan hal sampul duit raya yang Cik kiz nak ceritakan,hehehe
hari ni berkenaan Design surah yasin Kiz wedding yang ada lebih dari 32 design tu..

        Kepada kiz lover design-design tersebut boleh di custom kan taw bagi memenuhi permintaan dan kehendak korang sebagai contoh nak tukar kaler ke nak tambah bunga-bunga Ataupun nak design korang bagi sendiri kami ikutkan je.. kat bawah ni boleh lah tengok sedikit design surah yasin kiz .. atau korang klik kat link ni https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212334095584090.1073741825.124860864331414&type=3






   




Yang atas ni Design Readymade tapi disebabkan ramai yang minat Cik kiz buka untuk kiz lover boleh buat untuk custommade sekali ya..

Oh ya sebelum terlupa Cik kiz nak bagitahu yang Kulit surah yasin ni jugak korang boleh pilih nak kulit keras 230 gsm atau kulit biasa 158 gsm..

untuk harga kulit keras hanya Rm1.80/pcs
untuk harga kulit biasa hanya Rm1.50/pcs
(minima order 100pcs)


Murah tak semestinya buruk dan cantik tak semestinya mahal. Kiz Wedding ni bagi yassin murah tapi cantik, tak percaya ? Jom tengok design-design KLIK DI SINI

Apa tunggu lagi buat la tempahan anda sekarang, macam mana nak buat tempahan ? Mudah saja

Whatsapp : 019-2436674
Inbox facebook DISINI

Kiz Wedding bukan sekadar yassin customade murah sahaja. Nak tahu apa yang Kiz wedding tawarkan lagi KLIK SINI
Boleh juga datang ke showroom Kiz Wedding di

C-5-G
JALAN SERAI WANGI H16/H
ALAM AVENUE SEKSYEN 16
SHAH ALAM
SELANGOR DARUL EHSAN














Jun 11, 2015

COVER SURAH YASIN CUSTOM MADE

 Assalamualaikum semua....
         Kini Kiz wedding Tampil dengan cover surah yasin custom made yang mana anda mempunyai dua pilihan nak yang kulit keras atau yang biasa.. Kenapa Cik kiz katakan Cover surah yasin ini Custom made sedangkan design telah pun tersedia untuk dipilih..

Ini kerana ramai permintaan pelanggan yang menginginkan doorgift mereka tampak lebih elegent, cantik dan kemas kerana Cover surah yasin custom made ini boleh diubah mengikut tema warna yang bersesuai dengan majlis..

          Kiz lover tak perlu risau dengan harga yang telah ditawarkan kerana tiada cas tambahan atau cas tersembunyi untuk anda tukar-tukar kaler impian untuk cover surah yasin custom tersebut sebab cik kiz memang nak bagi murah-murah pada kiz lover.. Bagi kulit surah yasin custom made yang keras cik kiz dah fix kan harga bagi senaskah hanya rm1.80 minima order hanya 100 pcs dan bagi kulit biasa hanya rm1.50.. untuk 1000pcs cik kiz bagi rm1.40 dan kulit keras ok...



Yasin custom made murah


sila rujuk page Fb > https://www.facebook.com/kizwedding  ada banyak lagi design yang menarik khas untuk kiz lover..





"your concept and we make it happen"




Jun 10, 2015

32 DESIGN YASIN CUSTOMADE MURAH UNTUK ANDA MILIKI


 Assalamualaikum apa khabar kiz lover.. harap semuanya baik-baik belaka...
Sejak kebelakangan ni Cik Kiz selalu dapat invitation wedding baek kenalan rapat mahupun sedara mara dikampung, hilang program diet Cik Kiz asyik makan lauk kenduri je .. Heheheh bukan tu sebenarnya Cik Kiz nak ceritakan.. Memandangkan musim orang melangsungkan perkahwinan dah dekat di Kiz wedding ada menawarkan idea-idea doorgift yang bermanfaat untuk tetamu yang bakal hadir gituu.....Bukan setakat bermanfaat je Kiz wedding jugak ade banyak design kulit yasin customade yang cantik-cantik lawa-lawa dan sudah pasti kita bagi MURAH untuk yang bakal melangsungkan perkahwinan, pernikahan, akikah, cukur jambul, hari jadi dan macam2 lagi majlis yang korang akan adakan..Jom kita tengok 32 Design Yasin Customade di Kiz wedding..







Yassin Customade  kini cuma RM1.50 sahaja!! 
Dah tak payah cari-cari lagi dimana tempat yang menjual Yasin Customade yang murah menarik dan cantik.. Kizwedding lah tempat yang anda cari-cari selama ini. Nak yang boleh diubah warna supaya padan dengan tema majlis anda? Anda mahukan majlis anda nampak eksklusif.. Kami ada yassin custom dari kizwedding kini menjadi pilihan ramai.

Kenapa ramai pilih yassin K
izwedding ?

1. Harga yang sangat murah, anda tidak perlu keluakan modal yang besar untuk doorgift yang cantik.
2. Kami boleh ubah warna yassin mengikut kehendak anda supaya ianya padan dengan tema majlis anda
3. Anda boleh letak nama, tarikh supaya ianya nampak lebih eksklusif
4. Kami menyediakan template design yang menarik yang boleh anda pilih. 
KLIK UNTUK LIHAT DESIGN -> https://goo.gl/ASAjVq






MACAM MANA NAK TEMPAH ? :
> Whatsapp - 019 2436674
> Pm facebook - www.facebook.com/messages/kizwedding
Kalau nak tengok apa lagi yang kiz boleh bantu anda boleh la KLIK DI SINI , atau pun anda boleh terus datang ke kedai Kiz Wedding di :
C-5- G Alam Avenue
Jalan Serai Wangi H16/H
Persiaran Selangor
40200 Shah Alam Selangor


Jun 9, 2015

YASIN CUSTOM MURAH



YASIN CUSTOM MURAH

Assalamualaikum.. Alhamdulillah bekesempatan lagi Cik kiz Update blog ni, Since Cik Kiz baru balik dari wedding kek nis kelmarin adalah berita baik nak bagitahu kiz lover yang kiz print ade menyediakan Surah Yasin Custom yang mana kiz lover boleh pilih design sendiri, Kaler sendiri dan ikut Majlis ape yang korang nak buat. Di kiz wedding ade lebih dari 30 design yang lawa-lawa yang sangat sesuai untuk bagi kepada tetamu ..





Boleh tukar warna, Boleh tambah nama..





Macam mana nak order??

Whatsapp : 019-2436674Inbox facebook DISINI






Isi dalam yasin, Jelas dan font yang besar.. 


Ukuran Yasin Custom








Kiz Wedding bukan sekadar yassin custom murah sahaja. Nak tahu apa yang Kiz wedding tawarkan lagi KLIK SINI
Boleh juga datang ke showroom Kiz Wedding di:
C-5-G
JALAN SERAI WANGI H16/H
ALAM AVENUE SEKSYEN 16
SHAH ALAM 
SELANGOR DARUL EHSAN 






 

Jun 8, 2015

YASIN AQIQAH
                  Assalamualaikum, salam sejahtera kali ni cik Kiz nak cerita sikit tentang buku yasin untuk Aqiqah bagi ibu bapa yang baru dapat baby tu mesti akan mengadakan majlis aqiqah untuk baby anda betul tak?
Haa dan mesti nak bagi buah tangan pada tetamu kan..
nak kasi can sikit pada ibu bapa yang pening nak cari doorgift ni dah tak payah pening-pening cik kiz kasi belanja sikit Yasin Aqiqah yang sudah ditempah oleh Beberapa pelanggan Kiz Print..
KLIK SINI.. https://www.facebook.com/media/set/





Sekarang dah tak payah pening-pening Buku Yasin Dari Cik Kiz Ada 46 mukasurat manakala material (cover) Cik Kiz gunakan High Quality Art Paper proses duration pula mengambil masa 2-3 hari untuk design serta Printing pula 5 hari waktu bekerja. Buku yasin Cik Kiz saiz A6 yang mana nak tahu saiz A6 tu macam mana, cuba ambil kertas A4 dan lipat 4 ha tu la saiz sebenar tak besar sangat dan tak kecik sangat..kalau kecik sangat tak nampak pulak nak baca ye dak..


Design Request Striking Colour



Design Request Soft colour

Sekarang dah dapat bayangan tak nak bagi apa untuk tetamu yang akan hadir majlis Aqiqah baby anda nanti, Di Kiz print kami mengamalkan konsep "your concept and we make it happen"
ni pulak antara design yang Cik Kiz ada yang boleh anda pilih..




Apa tunggu lagi buat la tempahan anda sekarang, macam mana nak buat tempahan ? Mudah saja..


Whatsapp : 019-2436674
Inbox facebook DISINI

Kiz Wedding bukan sekadar yassin customade murah sahaja. Nak tahu apa yang Kiz wedding tawarkan lagi KLIK SINI
Boleh juga datang ke showroom Kiz Wedding di:
C-5-G
JALAN SERAI WANGI H16/H
ALAM AVENUE SEKSYEN 16
SHAH ALAM 
SELANGOR DARUL EHSAN 














Mar 30, 2015

Yassin Custom Made Cantik & Murah

Assalamalaikum semua,
Semua sihat ? harap semuanya sihat-sihat belaka lah ye. Macam mana hujung minggu anda ? mestilah seronok sebab dapat meluangkan masa dengan keluarga dan kawan-kawan. Untuk bakal pengantin yang tengah menghitung hari tu mesti nervous kan :)

Kiz nak tanya sikit kepada yang bakal melangsungkan majlis tak kisahlah kesyukuran ke perkahwinan ke aqiqah ke, doorgiftnya dah ada ke belom ? Kalau belum ni kiz nak bagitahu ni yang Kiz ada berita baik untuk yang belom ada doorgift tu, baca elok-elok Kiz Wedding ada buat YASSIN CUSTOMADE YANG MURAH untuk dibuat sebagai doorgift. Haa baca elok-elok M.U.R.A.H best kan nampak perkataan murah, bila nampak perkataan ni mesti fikir jimat kos kan suka tak ?



Murah tak semestinya buruk dan cantik tak semestinya mahal. Kiz Wedding ni bagi yassin murah tapi cantik, tak percaya ? Jom tengok design-design KLIK DI SINI 

Apa tunggu lagi buat la tempahan anda sekarang, macam mana nak buat tempahan ? Mudah saja

Whatsapp : 019-2436674
Inbox facebook DISINI

Kiz Wedding bukan sekadar yassin customade murah sahaja. Nak tahu apa yang Kiz wedding tawarkan lagi KLIK SINI
Boleh juga datang ke showroom Kiz Wedding di

C-5-G
JALAN SERAI WANGI H16/H
ALAM AVENUE SEKSYEN 16
SHAH ALAM 
SELANGOR DARUL EHSAN 

Mar 26, 2015

Kiz wedding bukan sekadar tempahan yassin

Kiz wedding bukan sekadar tempahan yassin

Assalamualaikum semua 
Kiz wedding selalunya dikenali sebagai tempat tempahan yassin
Kiz Wedding dah mengeluarkan beberapa design yasin custom made dan readymade

Hari ni kiz nak bagitahu bahwa KIZ WEDDING bukan sekadar menerima tempahan yasin
dan kad kahwin sahaja kami juga menerima tempahan seperti button badge dan die cut sticker 

Kalau nak tengok design button badge boleh KLIK DI SINI
Kalau nak lihat design die cut sticker KLIK DI SINI

Haaa sebelum Kiz lupa Kiz Wedding ada buat promotion untuk 
DIE CUT STICKER ni harganya 1000 pcs cuma RM150.00 sahaja

ADA LAGI PROMOTION YANG KIZ WEDDING BAGI SEMPENA
50,000 LIKE DI FACEBOOK 
TEMPAH YASSIN HARI INI AKAN DAPAT 
"FREE POSTAGE"
TARIKH TUTUP 31/3/2015


CEPAT-CEPAT JANGAN LAMBAT NANTI TAMAT TARIKH NYA DAH MELEPAS 
RUGI LA

Macam mana nak buat tempahan boleh 
Whatsapp : 019-243 6674
PM terus di facebook

Boleh datang ke showrom Kiz Wedding di :-

C-G-5 Jalan serai wangi  
H16/H, Alam Avenue Seksyen 16
Shah Alam, Selangor





















Mar 23, 2015

Promosi Tempahan Yassin

Assalamualikum semua,

Selamat hari isnin, macam mana hari minggu anda ? mesti seronok kan dapat jalan-jalan dengan family. Bila dah 2 hari seronok bercuti hari ni kerja pula, harap semua dapat fokus dengan kerja yang dilakukan :)

Hari ni Kiz ada berita baik untuk semua :) Mesti nak tahu kan ? Okay-okay Kiz bagitahu, sempena Kiz Wedding dah dapat 50,000 like dari anda semua Kiz Wedding nak buat promosi sikit. Untuk setiap tempahan yassin readymade dari kiz Wedding anda akan dapat FREE POSTAGE, bestkan ?

 


Promosi ni tak lama tau, sampai 31 Mac 2015 sahaja, Siapa cepat dia untung la, kenapa untung ?
Sebab yassin ni yang termurah dipasaran, dan FREE POSTAGE ! dapat jimat duit, Kalau nak tengok design-design yassin dari kiz wedding boleh la KLIK DI SINI 

Macam mana nak buat tempahan yassin? mudah saja boleh Whatsapp " NAK YASIN " hantar ke 019-2436674 (KIZ), Kalau tak ada, tak apa Facebook ada kan, KLIK Sini untuk buat tempah di facebook dan boleh tengok produk dan info menarik dari Kiz wedding 

Boleh Melawat showroom Kiz wedding di alamat ini :

C-G-5 Jalan Serai Wangi , H16/H
Alam Avenue seksyen 16 Shah Alam 

( Cari signboard warna pink )

Mar 20, 2015

Design yassin bertemakan Flora

Assalamualaikum semua

Semua sihat ? persiapan majlis macam mana ? harap semua berjalan lancar .
Hari ni kiz nak tunjukkan design yassin readymade bertemakan flora.

Siapa-siapa yang bakal mengadakan majlis perkahwinan ke aqiqah atau majlis kesyukuran yang bertemakan bunga-bungaan tu elok la buat tempahan yasin tema flora ni, baru la kena doorgiftnya dengan tema majlis. jom kita tengok design-designnya






Cantikkan ?
Kalau nak tengok design lain selain dari flora ni boleh KLIK DI SINI, harganya murah dari sangkaan anda tau. Kiz pasti semua tak percaya dengan harganya

macam mana nak buat tempahan ? Senang je boleh la whatsapp di 019-2436674. NYATAKAN CODE
Kalau nak tengok apa lagi yang kiz boleh bantu anda boleh la KLIK DI SINI , atau pun anda boleh terus datang ke kedai Kiz Wedding di :

C-5- G Alam Avenue
Jalan Serai Wangi H16/H
Persiaran Selangor


40200 Shah Alam Selangor








Mar 19, 2015

Tempahan yassin

Assalamualaikum semua,

 Mesti ramai yang tertanya-tanya macam mana semua tempahan yassin diproses kan ?
Okay hari ni kiz nak tunjuk sambil beri penjelasan sikit macam mana semua proses dilakukan,



Mula-mula
 Kiz akan ambil tempahan dari whatsapp atau PM facebook  



Bila order dah di ambil, langkah seterusnya akan di hantar 
kepada designer untuk kerja-kerja design 


selepas designer habis mendesign, kiz akan minta confirmation 
dari customer untuk finalize design, apabila design dah finalize designer akan 
cetak kulit buku yassin tersebut

Apabila semuanya dah habis di cetak, kulit buku akan dipotong


Haa ini yang best ni, potong guna mesin terus senang jimat masa dan tenaga 
setelah selesai memotong, kita akan dapat kulit buku yassin cun.
 Macam ni la rupanya selepas dipotong 
kemas kan ? haha. design dah potong pun sudah kiz hantar ke tempat finishing
                    

                      

Tempat ni akan mencantumkan kulit buku dengan isinya

                     

Bila semuanya dah selesai masa untuk packaging dan poskan ke seluruh malaysia
macam itu la perjalanannya :)

Ini lah keadaan di Kiz Wedding hari-hari, apabila ada pelanggan membuat tempahan yassin dengan kiz ini lah yang akan dilakukan.

Kalau penerangan kiz ni buat para pembaca semua nk buat tempahan yassin dengan kiz NO PROBLEM whatsapp je 019-243 6674, kalau tak ada whatsapp boleh pm terus di facebook Kiz Wedding

Terima Kasih sebab meluangkan masa melawat blog Kiz Wedding, Anda juga boleh lihat design-design yassin dari kiz wedding di SINI