Jun 16, 2015

DESIGN BARU YASIN CUSTOM COMEL UNTUK AQIQAH

YASIN CUSTOM MADE COMEL

                   Assalamualaikum dan selamat hari selasa  kepada semua kiz lover, Lagi dua hari kita nak menyambut Bulan Ramdhan Al-mubarak dah bersedia ke kite?? hhehe Cik kiz duk sibuk melayan WhatsApp dan Pm fb yang masuk dari pelanggan, Alhamdulillah berkesempatan jugak untuk update design2 yasin custom made yang comel-comel untuk tatapan kalian.

                  Kali ni Cik Kiz nak tunjukkan beberapa design yasin custom made yang comel khas untuk ibu-ibu yang akan adakan majlis-majlis selepas hari raya, cik kiz masih lagi menerima tempahan untuk anda supaya korang dapat melengkapkan majlis korang tu dengan memberi sesuatu kepada tetamu yang bakal hadir tu kan..

                 Untuk design yang kat bawah ni Cik kiz memang sengaja designkan secomel mungkin warna pink dan kuning gabungan warna yang menarik dan sejuk mata memandang. Bila lihat warna pink mesti ingat untuk majlis aqiqah baby girl kan.. haihh bukan begitu baby boy pun boleh sebab nya tetamu yang hadir kan wanita dan dyorang tak kesah pun yang penting isi dalam tulisan besar dan mudah untuk membaca..
           
CODE: YSN001 BOLEH TAMBAH NAMA DAN TUKAR KALER
          Yasin Custom Made Comel ni sekali dengan  Al-Mathurat menggunakan Material (cover) High Quality Art Paper dan Process Duration nya pula 2-3 hari design dan 5 hari Printing, Manakala mempunyai 32 mukasurat dan bersize A6 (A4 Size divide into 4) Delivery menggunakan Pos Laju / Self Collect ONLY.

        Untuk harga
nak kulit keras 230 gsm atau kulit biasa 158 gsm untuk harga kulit keras hanya Rm1.80/pcs untuk harga kulit biasa hanya Rm1.50/pcs (minima order 100pcs). untuk lihat design boleh lihat disini -- -> https://goo.gl/ASAjVq


MACAM MANA NAK TEMPAH ? :
> Whatsapp - 019 2436674
> Pm facebook - www.facebook.com/messages/kizwedding
Kalau nak tengok apa lagi yang kiz boleh bantu anda boleh la KLIK DI SINI , atau pun anda boleh terus datang ke kedai Kiz Wedding di :
C-5- G Alam Avenue
Jalan Serai Wangi H16/H
Persiaran Selangor
40200 Shah Alam Selangor

No comments: