Jun 8, 2015

YASIN AQIQAH
                  Assalamualaikum, salam sejahtera kali ni cik Kiz nak cerita sikit tentang buku yasin untuk Aqiqah bagi ibu bapa yang baru dapat baby tu mesti akan mengadakan majlis aqiqah untuk baby anda betul tak?
Haa dan mesti nak bagi buah tangan pada tetamu kan..
nak kasi can sikit pada ibu bapa yang pening nak cari doorgift ni dah tak payah pening-pening cik kiz kasi belanja sikit Yasin Aqiqah yang sudah ditempah oleh Beberapa pelanggan Kiz Print..
KLIK SINI.. https://www.facebook.com/media/set/

Sekarang dah tak payah pening-pening Buku Yasin Dari Cik Kiz Ada 46 mukasurat manakala material (cover) Cik Kiz gunakan High Quality Art Paper proses duration pula mengambil masa 2-3 hari untuk design serta Printing pula 5 hari waktu bekerja. Buku yasin Cik Kiz saiz A6 yang mana nak tahu saiz A6 tu macam mana, cuba ambil kertas A4 dan lipat 4 ha tu la saiz sebenar tak besar sangat dan tak kecik sangat..kalau kecik sangat tak nampak pulak nak baca ye dak..


Design Request Striking ColourDesign Request Soft colour

Sekarang dah dapat bayangan tak nak bagi apa untuk tetamu yang akan hadir majlis Aqiqah baby anda nanti, Di Kiz print kami mengamalkan konsep "your concept and we make it happen"
ni pulak antara design yang Cik Kiz ada yang boleh anda pilih..
Apa tunggu lagi buat la tempahan anda sekarang, macam mana nak buat tempahan ? Mudah saja..


Whatsapp : 019-2436674
Inbox facebook DISINI

Kiz Wedding bukan sekadar yassin customade murah sahaja. Nak tahu apa yang Kiz wedding tawarkan lagi KLIK SINI
Boleh juga datang ke showroom Kiz Wedding di:
C-5-G
JALAN SERAI WANGI H16/H
ALAM AVENUE SEKSYEN 16
SHAH ALAM 
SELANGOR DARUL EHSAN 


No comments: