Apr 6, 2016

Best Nya Dapat Sticker Kahwin Dari Kiz Wedding

Nak tau kenapa best sangat bila dapat sticker kahwin dari Kiz Wedding?Ni Cik Kiz nak btau. Cik Kiz sangat mementingkan review dari customer. Setiap hari Cik Kiz akan cuba tanya respon kat customer tanya la ok ke tak Kiz wedding punya service suma. Alhamdulillah setakat ni suma suka berurusan dengan Kiz Wedding. Yang paling suka bila customer datang kat walk in kat kedai la.Bila berurusan secara depan depan ni banyak yang Cik Kiz boleh tolong dapatkan permintaan yang macam mana customer nak..

Best Nya Dapat Sticker Kahwin Dari Kiz Wedding


Keistimewaan kepada u all bila walk in ke Kiz Wedding


Bila masuk je kat dalam kedai Kiz wedding, perkara pertama yang Kiz tekan kan ada lah greeting kepada u all. Sudah tentu ucapan " Selamat Datang " ada lah perkataan yang pertama yang keluar dari mulut Kiz. Cik Kiz suka bila lepas greet then u all akan terus senyum tersimpul malu.... ;-p

Lepas tu boleh la mula berbincang dengan Kiz sticker kahwin yang macam mana yang u all nak. Kiz tak akan ambil masa yang lama. Semua design ready made even custom made pun Kiz dah siap kan tools nya. Bila kita dah siap bincang suma terus isi form details yang u all nak order.

Ada bawak anak senang ke berurusan dengan Kiz Wedding?


Ada ramai yang tak sempat walk in sebab risau nak kena tunggu lama kat kedai Kiz. Jangan risau!! Kiz ada sediakan sofa special beli dari Ikea lagi tuk anak anak u all duduk sementara kita berbincang. Jangan kata anak kadang kadang ngan suami u all pun boleh lelapkan mata jap kalau dah duk kat sofa Ikea tu.

Air minuman dan gula gula pun ada !


Haaa... bila dah masuk tu mesti haus kan? Kita leh minum sambil berbincang. Air minuman Cik Kiz yang akan sediakan. Tuk anak anak u all lak Cik Kiz ada sediakan gula gula tuk diorang. jangan risau mesti hepi je la kan anak anak kita bila dapat gula gula..

Bincang sampai jadi !


Keselesaan dan permintaan dari customer memang Cik Kiz sentiasa utamakan. Kalau ada customer yang cerewet lagi cik Kiz suka. Sebab apa? kan customer cerewet ni lagi susah nak handle takut dah bincang lama lama tapi last last tak jadi order lak.

Eh tak pe.. Cik Kiz suka kan cabaran macam ni. Sebenarnya bila Cik Kiz dapat customer yang macam ni, Cik Kiz akan anggap ni adalah satu pengalaman yang berharga yang susah nak dapat kat mana mana. Ada orang cakap kalau kita dapat close sales dengan golongan elite tu maknanya sevice kita bagus..

Lagipun bila berhadapan dengan customer macam ni seronok gak tau, sebab mereka  ni sebenarnya agak details da teliti... So bila Cik kiz dapat jumpa ngan mereka Cik Kiz dapat belajar ilmu yang baru dan dapat improve kan lagi service Cik Kiz...

Customer always right kan?

Di Kiz Wedding, Cik Kiz akan utamakan perkara yang penting dalam tempahan yang dibuat tu. Details macam saiz sticker, warna sticker dan design sticker tu Cik Kiz akan confirmkan betul betul ngan u all dulu. At least Cik Kiz akan minta u all semak semula details tu betul ke tak. Kang kalau salah sedih lak masa hari kahwin nanti tu kan.. Dah la kawin sekali jer tapi info kat dalam sticker kahwin tu tak betul lak.. Lain la kalau dapat kahwin banyak kali kan? :-)

So best tak kalau dapat sticker kahwin dari Kiz wedding?Kalau rasa best pm Cik Kiz sekarang tau. jangan tangguh tangguh lak. Pm Kat fb Kiz wedding( Klik Sini) ya!
No comments: