Apr 8, 2016

Contoh Design Yasin Ready Made Jadi Custom Made

"Kalau saya nak design yasin yang ready made tu buat jadi custom made boleh tak Cik Kiz?". Tanya client Cik Kiz. Ya. Sudah tentu boleh. Tuk client Cik Kiz suma nya Insay Allah boleh. Tak sangka ramai gak yang minat design ready made ni. Walaupun design tu dah ready made tapi client nak gak guna design tu jadi kan custom made.

Contoh Design Yasin Ready Made Jadi Custom Made


Design yang jadi pilihan client Cik Kiz adalah Ariana dan Alexandra. Yasin ni ditempah untuk majlis tahlil ayahanda yang tercinta pada 4 March yang lepas.  Semoga Allahyarham Sheikh Said bin Syeikh Hussain sentiasa mendapat rahmat yang baik dari Allah s.w.t.

 Untuk setiap design ni client Cik Kiz order sebanyak 100 keping.

Contoh Design Yang Disediakan


Cik kiz wat 2 design. U all boleh tengok kat design Ariana Cik Kiz letak " Majlis Tahlil" , nama Allahyarham, sedikit ucapan " Mengenang Pemergian Ayahanda Tercinta " dan tarikh pemergian Allahyarham.


Design Ariana

Kemudian untuk design Alexandra pula, Cik Kiz hanya menggunakan " Majlis Tahlil", "Ayahanda", nama Allahyarham dan tarikh pemergian Allahyarham

Design Alexandra

Design Yang Menjadi Pilihan


Macam yang Cik Kiz cakap tadi setiap design ni client nak 100 keping. Dan client nak juga ditambah ucapan macam yang kat design Ariana kat gambar atas tu..


Cik Kiz janji Cik Kiz akan update design yasin ready made yang client nak tukar jadi custom made ya pasni..

So ada lagi ke yang just nak guna design yasin ready made ni sebagai wakaf untuk majlis tahlil yang u all akan buat? Kalau ada contact la Cik Kiz sekarang..Pm Cik Kiz kat facebook Kiz Wedding tau (Klik Sini)

No comments: