Apr 6, 2016

Contoh Design Kad Kahwin Terbaru Siti Dan Zamani

Petang petang ni ada yang tengah cari contoh design kad kahwin terbaru tuk tahun 2016 ni tak? Ni cik kiz nak tunjuk design nya. Nama bakal pengantin ni Siti dan Zamani tau. Alhamdulillah majlis nya akan berlangsung pada 9 Julai nanti..

Contoh Design Kad Kahwin Terbaru Siti Dan Zamani


Konsep Dan Design


Kali ni design tuk pasangan Siti dan Zamani memang best. Pernah dengar ungkapan merpati dua sejoli? tengok kat gambar muka depan kad kahwin mereka ni. Nampak burung merpati kan? Seekor burung yang besar tu untuk Zamani dan yang burung yang kecil tu lak untuk Siti..hehe..

Siap ada love tau kat tengah tengah tu.. Dan sudah tentu bila cakap pasal love, kita akan terbayang bunga bunga lak ada kat situ gak. Sebab tu kat keliling bulatan Cik Kiz guna kan bunga tuk romantik kan kisah cinta pasangan Siti dan Zamani..

Tema dan warna background lak pasangan Siti dan Zamani decide tuk gunakan warna hitam putih je. baru la style kan.. Even tulisan pun memang warna putih..


Lakaran Peta.


Tuk peta kad kahwin ni Cik kiz tak lakar. Terus masuk je kat photoshop sebab lokasi majlis perkahwinan mereka memang senang nak jumpa. Nampak tak jalan tegak tegak je lepas dua tiga simpang dah sampai dah ke rumah pengantin..

Tema dan warna background 


Tema dan warna background lak pasangan Siti dan Zamani decide tuk gunakan warna hitam putih je. baru la style kan.. Even tulisan pun memang warna putih kat muka depan dan kat muka belakang lak warna hitam.


So ada lagi yang nak tempah kad kahwin stylo macam contoh kad kahwin design Siti dan Zaman ni?
Kalau ada pm Cik Kiz sekarang kat fb ki wedding! (klik sini)No comments: