Apr 1, 2016

Contoh Bunting Selamat Hari Jadi Kepada Suami Tercinta.

Jangan terkejut kalau ada isteri yang sangat lah romantik sampai ingin wat yang terbaik dan sempurna unutk majlis hari jadi suami dia ya.kalau kat majlis hari jadi anak tu dah biasa tengok kan?Sekarang ni untuk majlis suami dan isteri pun dah jadi trend.

So Cik Kiz pun ingat nak contohi isteri kepada Encik Ardian.Walaupun dah berumur 30 tahun tapi sangat la tak salah kalau sntiasa dapat menzahirkan kasih sayang dan cinta kepada suami.

Contoh Bunting Selamat Hari Jadi Kepada Suami Tercinta.


Contoh design bunting yang diberi


Nama isteri Encik Ardian ni Nur Saidatul tau. Mula mula dia tak ada idea sangat nak buat design macam mana.Puan Nur Saidatul bagi tau tak kisah je camne..dia ikut je design yang Cik Kiz akan wat kan. 

Tapi Cik Kiz x le camtu, sebab kadang kadang kalau ikut je design Cik Kiz takut takut tak menepati cita rasa client lak. Jadi solution nya adalah Cik Kiz suh puan Nur Saidatul at least cari contoh 1 buntingyang puan Nur Saidatul rasa suka dan tertarik.

Gambar yang kat bawah ni la contoh nya.......


Contoh bunting yang dipilih.

Proses Edit dan Crop gambar pilihan.


Ok so now Cik Kiz dah dapat contoh bunting yang diminta puan Nur Saidatul. Kerja seterusnya adalah crop gambar yang nak diletak kat bunting tu lak.


Setelah 5 minit dapat la hasil macam kat bawah ni..sekejap je tau Cik Kiz wat...


4 design yang siap yang perlu dipilih puan Nur Saidatul


Dengan menggunakan kepakaran yang ada Cik Kiz pun terulah sediakan at least 4 design yang boleh dipiih puan Nur Saidatul. Boleh tengok keempat empat design kat gambar ya..

Contoh design pertama

contoh design kedua

contoh design ketiga

contoh design ke empat

Akhirnya... Design yang dipilih..


Dan design yang dipilih adalah desgnyang ke empat.Design yang ke empat ni sama macam sontoh bunting yang puan Nur Saidatul bagi kat Cik Kiz kan?

Sebab tu walau macam mana client tak ada idea sekalipun nak bagi idea, Cik Kiz tetap akan mintak beri contoh nak design cmne.Sebab kita suma kan ada taste lain lain kan?Kalau Cik Kiz yang wat kat hubby ni mesti la wajib suma pink.hehe..

Design bunting yang dipilih

Cantik kan kalau nak buat bunting selamat hari jadi kepada suami yang tercinta macam ni?Lepas baca post Cik Kiz kali ni mesti ramai yang kat luar sana pun nak buat camni jugak.

betul tak?

kalau betul weh pm Cik Kiz kat fb Kiz wedding ya(klik sini)..Cik Kiz tunggu....

No comments: